Projects

Mt Hawthorn

Before

dsc_0399 dsc_0397

CAD image

chan-cad

Work begins

100_4629 100_4621
100_4630 100_4637
100_4638

Watch as we transform this kitchen – removing the old ‘chimney brickwork’ really opens up the work area and increases the bench space in this small kitchen.

The clients selected CaesarStone ‘Organic White’ for their benches, gloss lacquer stage 1 doors in colour ‘Polar White’.  Combination splashbacks; short stone splashbacks to match, and a feature glass splashback in colour ‘Bouyant Blue’.  Kickboards in laminate stainless steel.  Have a look at the after pics!


find out more about our design process

The entire kitchen renovation, from seeing the designs to the finished product, was hassle-free.  Every person who worked on our kitchen was courteous, professional and meticulous in their work.    We are now thoroughly enjoying our functional, new kitchen thanks to Kitchen Capital!

Before & After


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kitchencapitalba/public_html/wp-content/themes/kitchenfactory2014/single-project.php on line 158